Handmatig koppensnellen

Wat wij doen

Handmatig koppensnellen

Het handmatig en machinaal koppensnellen/kraken van alle type palen. Door de toepassing van onze compact kraan en onze ervaren handmatig koppensnellers kunnen wij door deze goede combi erg goed te werk in krappe, lastige te bereiken en de grote ruime bouwputten.

Ook als wij er niet goed bij kunnen met onze compact kraan kraakcombinatie zorgen wij ervoor dat we samen met de handmatig koppensneller toch de palen gesneld/gekraakt krijgen.

Het voordeel van onze visie op het koppensnellen is dat wij vanaf het begin tot het eind betrokken zijn bij de bouwput en letten op elk puntje zodat er een gewenst eindresultaat is.

Wij zijn de koppensnellers die letten op kwaliteit en meedenken tijdens de bouw.

Robuuste Verbindingen

Met ons kunt u rekenen op een prettige samenwerking en verloop van uw bouwput.

Veelzijdigheid

Of het nu gaat 1 paal of 1.000 palen wij draaien onze handen er niet voor om.

Snelle Uitharding

Onze ervaren machinisten en handmatig koppensnellers staan u bij, overleggen voor een goede doorstroming van het project en zorgen ervoor dat de palen netjes gekraakt/handmatig gesneld worden.

Nauwkeurige Toepassing

Door het gebruik van geavanceerde technologieën en aanpassingen aan onze compact kraan kunnen wij dingen die anderen niet kunnen.

Hoge Belastbaarheid

Puin wordt altijd opgeruimd en riekschoon opgeleverd en het puin word milieu bewust verwerkt door erkende verwerkers.

Professionele Service

De puntjes op de I zetten vinden wij erg belangrijk, kunnen wij even niet door met onze werkzaamheden? Dan kunnen we u op de bouw vast nog met andere dingen van dienst zijn.